nyheter

船舶-1

I tusenvis av år har mennesker jobbet hardt for å forbedre skipsteknologi og konstruksjon, men karbonfiberindustrien kan stoppe vår endeløse leting.Hvorfor bruke karbonfiber for å teste prototyper?Få inspirasjon fra shippingbransjen.

Styrke
I åpent farvann ønsker seilere å sikre at skipet tåler den stadig skiftende energien.Karbonfiberproduksjon sikrer at karbonfiberkomposittmaterialet har den beste skjærstyrken, strekkstyrken og trykkstyrken.Dette er flott for marineindustrien, men mer egnet for karbonfiberprototypen din.
Varighet
I motsetning til tre og aluminium gir karbonfiber holdbarhet uten nedbrytning.Avhengig av værforholdene og fuktigheten i treverket, har tre en tendens til å utvide seg og trekke seg sammen.Over tid vil aluminium korrodere på grunn av oksidasjon og er utsatt for bulker.
På den annen side korroderer ikke karbonfiber som aluminium, og komposittproduktet sørger for at det tåler ulike hindringer, inkludert varme- og værbestandighet.Dette er en verdifull funksjon hvis du ønsker å teste karbonfiberprototypen din mot metallerstatninger.
船舶-2
Lett applikasjon
Hva er den beste delen av karbonfiberproduktdesign?Den er lett og har all styrken og holdbarheten til herdede metaller (som stål).
Karbonfiber er bare litt bredere enn edderkoppsilke, og deres matrisedesign gir all styrke uten vekten av andre metallerstatninger som aluminium og stål.Honeycomb-designen til karbonfibertråden sikrer at matrisen kan forbli stiv under trykk.Dette gjør applikasjonen egnet for alle typer prototyper, enten du vil lage tilpassede karbonfiberkompositter eller helt lage nye produkter.Strukturelt karbonfiber kan sikre integriteten og levetiden til strukturen din.Ved å bruke karbonfiber kan skip øke drivstoffeffektiviteten, forlenge levetiden og øke hastigheten i åpent farvann.Hvis karbonfiber kan gi så mye hjelp til den marine industrien, forestill deg hva du kan gjøre når du lager en karbonfiberprototype.

Innleggstid: 21. juni 2021