nyheter

Solvay annonserte lanseringen av CYCOM® EP2190, et epoksyharpiksbasert system med utmerket seighet i tykke og tynne strukturer, og utmerket ytelse i fly i varme/fuktige og kalde/tørre miljøer.
Som selskapets nye flaggskipprodukt for store romfartsstrukturer, kan materialet konkurrere med eksisterende løsninger for vinge- og flykroppsapplikasjoner i store romfartsmarkeder, inkludert urban lufttrafikk (UAM), privat og kommersiell romfart (subsonisk og supersonisk), så vel som nasjonalt. forsvar og rotorfartøy.
Stephen Heinz, leder for Composites R&I, sa: "Den voksende kundebasen i romfartsindustrien krever komposittmaterialer for å gi skadetoleranse i fly og produksjonsytelse.Vi er stolte over å introdusere CYCOM®EP2190, som er en allsidig Sammenlignet med det tradisjonelle hovedstruktursystemet, har den nye prepreg betydelige fordeler og oppfyller ytelses- og produksjonsprosesskravene.»
航空航天
En av fordelene med dette nye prepreg-systemet er at dets overlegne seighet er kombinert med utmerkede varme- og fuktkompresjonsegenskaper for å gi en ideell balanse mellom ytelse.I tillegg gir CYCOM®EP2190 kraftige produksjonsmuligheter, som tillater bruk av manuelle eller automatiserte produksjonsmetoder for å produsere deler med komplekse former.Dette prepreg-systemet vil gjøre det mulig for kunder å bruke det samme materialet i flere målapplikasjoner.
Ytelsen til CYCOM®EP2190 har blitt bevist i kundetester av flere UAM-, kommersielle fly- og rotorflyprodusenter i USA og Europa.Produktkonfigurasjoner inkluderer ensrettede karbonfiberkvaliteter og vevde stoffer.

Innleggstid: Nov-02-2021